Skip to main content

8 lucruri pe care nu le știați despre inițiativa Coaliției pentru Familie

Cu toții ați auzit, probabil, de demersul Coaliției pentru Familie, care urmărește modificarea definiției familiei în Constituție, pentru a interzice, astfel, căsătoria între persoanele de același sex. Există, însă, și informații ascunse de Coaliția pentru Familie, care păstrează aceste adevărate bombe informaționale pentru un moment propice, căutând să răstoarne decisiv balanța în favoarea modificării Constituției. Iată ce am aflat până acum:


1. Toți cei care nu se prezintă la vot în ziua referendumului sau se prezintă și votează împotriva modificării Constituției vor deveni homosexuali. Previziunile Coaliției pentru Familie arată că Teleorman va fi, după terminarea referendumului, județul cu cei mai puțini homosexuali, întrucât, ca la alegerile anterioare, prezența la vot va fi covârșitoare, iar populația va proveni, majoritar, din zona rurală, în care tradițiile sfinte ale acestui neam încă se păstrează. „Nu pot risca rușinea de fi considerată homosexuală”, a declarat Agafița Prosop, decedată în 2002.

2. Cutremurător! Statisticile arată că, pentru fiecare nou cuplu de homosexuali, un cuplu de heterosexuali va fi obligat să se despartă, iar copiii acelui cuplu vor fi dați către adopție noilor îndrăgostiți. Această răsturnare de situație vine ca un pumn pentru toate familiile heterosexuale de bună credință din țară, care, în cazul respingerii inițiativei Coaliției pentru Familie, ar putea fi obligate să se despartă în orice clipă. „Relațiile homosexualilor ne influențează direct”, declară mama îngrijorată a 11 copii. „Ce fac ei în casa lor este problema fiecăruia dintre noi, pentru că riscăm să rămânem fără copii, fără sprijinul persoanei iubite”, adaugă femeia, aruncând o privire îndurerată soțului prăbușit de Dionis pe podea.

3. Liderii Coaliției pentru Familie admit că rezultatul referendumului va fi vital pentru viitorul țării, întrucât legalizarea căsătoriei între homosexuali va valida impulsurile homosexuale ale fiecărui cetățean. Astfel, există riscul să nu mai existe heterosexuali, ceea ce face perpetuarea neamului și a tradițiilor strămoșești imposibilă și va conduce, la un moment dat, la dispariția speciei umane de pe Terra.

4. Un studiu recent a demonstrat că, în țările în care căsătoria între homosexuali este legală, numărul nevestelor furate noaptea de lângă soții lor de către lesbiene hrăpărețe este cu 69% mai mare decât în țările care, grație unei mentalități sănătoase, s-au opus legalizării acestei anomalii. Motivul este unul simplu: homosexualii sunt mai siguri pe sine de când au legea de partea lor și consideră că se pot băga peste viața privată a unei alte familii, deși aceasta nu îi incomodează cu nimic.

5. Întrebați între bătaia de la prânz și cea de seara de către reporterii Coaliției pentru Familie care este părerea lor despre homosexuali, 8 din 10 copii de la un renumit orfelinat al Capitalei au declarat că, decât să aibă hrană, siguranță și un acoperiș deasupra capului din partea a doi părinți de același sex, ar prefera să ajungă pe străzi. „Mai bine cu Dumnezeu în zăpadă decât cu spurcați lângă sobă”, au admis cei opt. Ceilalți doi nu puteau vorbi întrucât nimeni nu mai comunicase cu ei până în acea clipă. Merită, de asemenea, menționat că, într-un efort de a opri toate anomaliile existente în țară, Coaliția a decis să se concentreze, cândva în viitor, pe oprirea adopțiilor de către persoane singure și pe luarea copiilor din familiile în care un părinte a murit, întrucât s-a dovedit că absența câte unui model aparținând ambelor sexe afectează ireversibil pruncii.

6. Un sondaj recent arată că, pentru români, legalizarea căsătoriei între homosexuali este cea mai presantă problemă socială la ora actuală. Modificarea Constituției reprezintă o prioritate, stoparea violenței domestice, a violurilor și a abandonului școlar picând pe locul doi. În medie, 3 din 5 femei susțin că îndură cu mai mult optimism bătăile atroce ale soților dacă aceștia se opun legalizării căsătoriei între homosexuali. „Asta îmi arată că, în adâncul lui, e băiat bun. E clar că apreciază instituția familiei, că respectă legătura sacră dintre noi”, afirmă o doamnă respectabilă apăsându-și o pungă cu gheață pe ochiul umflat.

7. Dorința cea mai mare a poporului pare a fi păstrarea valorilor tradiționale. „Căsătoria între heterosexuali există de când lumea, deci este clar cea mai bună opțiune”, susține Gigel Pop, un activist înflăcărat. „Am făcut compromisuri: le-am dat drept de vot femeilor, am acceptat persoane de etnii diferite printre noi, dar totul are o limită”, consideră acesta, scandând injurii la adresa lui Remus Cernea în Piața Constituției la o oră de vârf. „Încerc să păstrez flacăra protestului vie cât timp colegii mei sunt la serviciu”, adaugă el.

8. Următoarele categorii sociale vizate de Coaliția pentru Familie sunt familiile bătrâne și cele infertile, care nu pot produce copii, neaducând, deci, un plus de valoare țării. „Un scop au pe lume, dacă nu îl pot îndeplini, nu merită onoarea de a face parte din instituția familiei”, explică unul din liderii Coaliției.


În mesajul trimis redacției de către Coaliția pentru Familie se menționează că toți copiii prezenți în această poză știu exact ce cauză susțin și nu sunt folosiți drept instrumente de manipulare a maselor.

Comments

Popular posts from this blog

Cum stă treaba cu liceul - Ghid pentru boboci

Cică e nașpa să fii boboc: râd ăia mari de tine, apar profesori noi, materii noi, dubioșenie maximă, plus naiba-știe-ce colegi de să te arunci pe geam și mai multe nu. Unele chestii sunt zvonuri, altele nu. Articolul ăsta vine din experiența mea cu minunata clasa a IX-a, modificat puțin după clasa a X-a, parte din seria articolelor mutate de pe vechiul blog. Cred că sunt destui elevi care trec într-a IX-a cărora le-ar plăcea să afle cam ce e adevărat și ce nu din ceea ce au auzit.

Recenzie ♣ Magazinul de sinucideri, de Jean Teulé

Într-un viitor îndepărtat, în Orașul Religiilor Dispărute, pentru a scăpa de deziluziile zilnice aduse de viață, poți apela la Magazinul de sinucideri al familiei Tuvache, unde poți găsi toate cele necesare unei sinucideri elegante, personalizate, teatrale, care să-ți facă cinste. Poți alege între căile tradiționale - pistoale cu un singur glonț, funii cu lațul gata făcut - și cele mai... creative, precum un cocktail letal, harakiri, sărutul morții sau kitul de sinucidere Alan Turing. Toți membrii familiei - numiți după sinucigași celebri - sunt de părere că viața e ceva tare trist și că trebuie curmată cât mai repede cu putință. Toți, cu excepția băiatului cel mic, Alan, care e o fire extrem de veselă și optimistă. Încetul cu încetul, sumbrul Magazin de sinucideri tinde să devină un colț plin de viață și luminos, comerțul cu lipsă de speranță ducându-se de râpă...

Recenzie ♣ Slujitorii regelui, de Mireille Calmel

Ma depaseste legatura dintre rege si orice se intampla pe aici, bietul om apare mentionat in doua-trei pagini, fapt complet irelevant avand in vedere ca ani intregi trec in cam tot atatea.Londra, anul 1696. Deghizată în băiat de la șapte ani, pentru a putea primi o educație, Mary trăiește ca o fugară, fiind urmărită de unchiul ei, care vrea să o ucidă. Întâlnind oameni din toate păturile sociale în aventurile sale, Mary câștigă încrederea tuturor, ajungând până la curtea regelui Iacob, dominată de intrigi și comploturi. Acolo, ea speră să descopere secretul pandantivului furat de la unchiul ei și a comorii a cărui cheie este acesta.